Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας freemeet
Λυπούμαστε ειλικρινά που σας βλέπουμε να φεύγετε. Εάν αντιμετωπίσατε τεχνικές δυσκολίες ή εάν έχετε προτάσεις για να βελτιώσουμε την εμπειρία στο freemeet, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας πριν πάρετε την απόφασή σας. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για να μας βοηθήσει να κάνουμε την πλατφόρμα πιο ευχάριστη για όλους τους χρήστες.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το freemeet είναι μια εντελώς δωρεάν πλατφόρμα γνωριμιών. Εάν είχατε εγγραφεί σε επιλογές premium για να ενισχύσετε την προβολή σας, να γνωρίζετε ότι αυτές οι υπηρεσίες είναι απολύτως προαιρετικές. Η διαγραφή του λογαριασμού σας θα επιφέρει αυτόματα τη διακοπή κάθε πρόσβασης σε αυτές τις προνομιακές λειτουργίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακτήσει τις φωτογραφίες σας ή τα σημαντικά σας μηνύματα πριν προχωρήσετε, καθώς αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη.
Διαδικασία οριστικής διαγραφής
Εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να εγκαταλείψετε την περιπέτεια freemeet, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα απευθείας από τον προσωπικό σας χώρο:
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας freemeet χρησιμοποιώντας τα συνήθη στοιχεία σύνδεσής σας.
- Μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις που βρίσκεται στο κύριο μενού ή μέσω του εικονιδίου του προφίλ σας.
- Αναζητήστε την καρτέλα με τίτλο Διαχείριση λογαριασμού ή Απόρρητο.
- Επιλέξτε την επιλογή Οριστική διαγραφή του λογαριασμού μου.
- Επιβεβαιώστε την επιλογή σας εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας για να επικυρώσετε τη διαδικασία ασφαλείας.
Μόλις επικυρωθούν αυτά τα βήματα, το προφίλ σας δεν θα είναι πλέον ορατό από τα άλλα μέλη της κοινότητας. Ο λογαριασμός σας θα επισημανθεί αμέσως για διαγραφή, τερματίζοντας κάθε πιθανή αλληλεπίδραση στον ιστότοπο.
Τι απογίνονται τα δεδομένα σας μετά τη διαγραφή;
Η προστασία του απορρήτου σας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στο freemeet. Όταν ζητάτε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, ξεκινάμε μια ασφαλή διαδικασία εκκαθάρισης των προσωπικών σας πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στους διακομιστές μας.
- Περίοδος διατήρησης: Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για περίοδο 30 ημερών μετά το αίτημά σας. Αυτό σας αφήνει ένα μικρό περιθώριο ελιγμών σε περίπτωση που η διαγραφή έγινε κατά λάθος.
- Οριστική διαγραφή: Μετά την πάροδο αυτής της περιόδου 30 ημερών, όλα τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών σας, των μηνυμάτων που ανταλλάξατε και των προτιμήσεων αναζήτησης, θα διαγραφούν οριστικά από τις βάσεις δεδομένων μας.
- Ανωνυμοποίηση: Ορισμένα συγκεντρωτικά δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν για εσωτερικούς στατιστικούς σκοπούς, αλλά θα είναι πλήρως ανωνυμοποιημένα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να συνδεθούν με την ταυτότητά σας ή τον προηγούμενο λογαριασμό σας.
Εάν αλλάξετε γνώμη και επιθυμήσετε να επιστρέψετε στο freemeet μετά την οριστική διαγραφή, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, καθώς δεν θα είναι δυνατή η επαναφορά του παλιού σας προφίλ ή του ιστορικού των συνομιλιών σας.